ForsideØstkystenSuccesfuldt arrangement hos Sol og Strand i Øster Hurup tiltrak mange husejere

Succesfuldt arrangement hos Sol og Strand i Øster Hurup tiltrak mange husejere

- Annonce -

Succesfuldt arrangement hos Sol og Strand i Øster Hurup tiltrak mange husejere

Den nyligt afholdte begivenhed i Øster Hurup blev en stor succes med et flot fremmøde af husejere. Arrangementet, der fandt sted lørdag den 22. juni, var arrangeret af Sol og Strand Øster Hurup, og mange lokale husejere tog imod invitationen til at besøge kontoret i Multihuset på Kystvejen 32.

“Vi er meget glade for den positive udvikling, vi har oplevet i Øster Hurup-området!” udtalte Laila Zaar, som tidligere var bureauchef, men nu har valgt at fokusere fuldt ud på sin rolle som ejerrådgiver.

Den positive atmosfære ved arrangementet blev fremhævet af de mange fremmødte, der nød godt af den hyggelige stemning og lidt lækkert til ganen. Det var også en mulighed for de besøgende at møde det team, der fremover vil stå for servicen i forhold til dem og deres sommerhuse.

Gitte Melchiorsen, den nye bureauchef, og Georgine, der siden 1. maj har været fast medarbejder på kontoret ved Multihuset, var også til stede og kunne præsentere de nye tiltag og den ændrede opstilling i bureauet.

“Vi ønsker at skabe en endnu bedre oplevelse for vores husejere, og dette arrangement var en fantastisk mulighed for at introducere vores nye team og vores visioner for fremtiden,” udtalte Gitte Melchiorsen.

Sol og Strand Øster Hurup ser frem til at byde flere husejere velkommen på kontoret og fortsætte den positive udvikling i området. Hvis du er interesseret i at høre mere om sommerhusudlejning, er du altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte teamet. Adressen er Kystvejen 32, 9560 Hadsund, og dørene står åbne for både nye og eksisterende kunder.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler