ForsideHobroNy ridehest er en kæmpe succes for mange unge i Mariagerfjord 

Ny ridehest er en kæmpe succes for mange unge i Mariagerfjord 

- Annonce -

Ny ridehest er en kæmpe succes for mange unge i Mariagerfjord 

Den 11-årige hingst Jimmy James har fundet det helt rette hjem hos Sportsrideklubben Mariagerfjord i Hobro. Jimmy James er klubbens nye rideskole hest, og det kræver et godt sind og en vis tålmodighed. Men så er det godt, at han er nuttet og har charme, så alle ridepigerne holder af ham.

Anne Marie Søgaard er formand i klubben, og hun forklarer hvad en god rideskolehest skal kunne. 

Det er ikke alle heste der egner sig til at være delehest på en rideskole. Men efter en prøveperiode var vi helt sikre på at Jimmy James er den helt rigtige all around rideskolehest for os. Han kan rides på af alle vores medlemmer og en rigtig god hest for os. I øjeblikket er det svært at købe gode heste til de penge en rideklub har, og derfor var det virkelig et røverkøb, at vi kunne få netop denne hest. Med Svend & Herdis Fondens donation fik vi mulighed for at få den helt rette rideskolehest. 

Muligheden for at få en ny rideskolehest blev til ved at 22-årige Laura Havsted indsendte en ansøgning til den lokale fond. Hun er en af de yngre kræfter i bestyrelsen, og hun er superglad for donationen.

Uden støtten fra fonden kunne vi slet ikke drømme om en ny ridehest, og det er så flot at de har kigget vores vej med 30.000 kr. da vi ansøgte. Vi har nu muligheder for at nye ryttere kan komme i gang med at ride. Sammen med de andre 10 rideskoleheste er Jimmy James bare den helt rigtige hest for os – forklarer Laura Havsted

Sportsrideklubben Mariagerfjord gør et stort stykke arbejde for deres medlemmer, men også for andre børn og unge, som ikke er i klubben til dagligt. Julemærkehjemmet, en lokal efterskole og aktiv ferie Mariagerfjord er organisationer der nyder godt rideklubbens heste og faciliteter gennem året og i sommerferien. 

Mariagerfjord Sportsrideklub
Foto: Mariagerfjord Sportsrideklub

Donationen på de 30.000 kr. til Sportsrideklubben Mariagerfjord fra Svend Nielsen & Herdis Myginds fonden kommer dermed rigtig mange børn og unge til glæde og gavn. 

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler