ForsideMariagerfjordJule- og Nytårshilsen fra Mette Secher Hede, Leder af Mariagerfjord Bibliotekerne

Jule- og Nytårshilsen fra Mette Secher Hede, Leder af Mariagerfjord Bibliotekerne

- Annonce -

Jule- og Nytårshilsen fra Mette Secher Hede, Leder af Mariagerfjord Bibliotekerne

På Mariagerfjordposten.dk bringer vi her en Jule- og Nytårshilsen fra Mette Secher Hede, Leder af Mariagerfjord Bibliotekerne

På Mariagerfjord Bibliotekerne fik vi i starten af 2022 bevilget 852.000 kroner fra Slots og Kulturstyrelsen Bog-glad pulje. Vi er en af de kommuner som fik den største bid af puljepengene. Alle pengene er nu brugt, sammen med skolefagenheden, på at købe tusindvis af spændende nye bøger, som er blevet fordelt til børn i dagtilbud og SFO. Bøgerne er en del af kommunens samlede indsats for at styrke læselysten og sprogfærdighederne hos børnene.

Udlånene og besøgstallene på Mariagerfjord Bibliotekerne er heldigvis stødt stigende efter Coronanedlukningerne. Det betyder dog ikke at brugen af de digitale materialer er faldet, tværtimod. I 2022 er de digitale udlån steget med mere end 11 procent siden 2021, der ellers var Mariagerfjord Bibliotekernes bedste digitale udlåns år nogensinde. Det er netlydbøgerne der står for den største stigning.

Siden 2021, har Mariagerfjord Bibliotekerne samarbejdet med borgerservice om afvikling af brevafstemningen i forbindelse med Folketingsvalg i Mariager og Arden.

Til folketingsvalget i november afviklede bibliotekerne brevafstemning på de to biblioteker i den sidste af de ca. tre uger brevafstemningen varede. Borgerne er blevet glade for at brevstemme, og brevafstemningen til Folketingsvalget slog kommunal rekord, med mere end 2100 stemmer. Ca. 15 procent af de stemmer er afgivet på Bibliotekerne i Arden og Mariager.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler