ForsideArdenWeekendens indbrud i Mariagerfjord

Weekendens indbrud i Mariagerfjord

- Annonce -

Weekendens indbrud i Mariagerfjord

Politiassistent Jesper Fredsgaard fra Himmerlandspoliti i Hobro kunne her til morgen fortælle, at politiet, indtil videre, har modtaget to anmeldelser om indbrud og en om forsøg på indbrud.

-På Lupinvej i Hobro har der været forsøg på indbrud i en virksomhed. Gerningspersoner havde sat en skruetrækker i døren, men havde ikke kunnet komme ind i virksomheden.

-På Teglgårdsvej i Als har der været indbrud i en villa, hvor gerningspersoner havde stjålet diverse smykker og smykkeskrin fra soveværelset. Der er tale om et guldarmbånd med perler, et Mursten armbånd, et sæt guld forlovelsesringe med inskriptionen Martin og Grethe, en guld Bismark halskæde og to brocher i guld.

-På Højmarken i Arden har der i tidsrummet fra lørdag kl. 16 til søndag kl. 08 været indbrud i en villa. Ejeren var på ferie og naboen opdagede, at soveværelsesvinduet stod åbent, men hoveddøren låst. Vinduet var blevet opbrudt med et ukendt redskab, hvorigennem gerningspersoner var kommet ind og havde haft færden i stort set hele huset – skabe og skuffer var åbnet og trukket ud – Politiet har sikret DNA fra stedet og der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet fra stedet.

Har du set eller hørt noget mistænkelig fra Hobro, Als og Arden- kan politiet kontaktes på tlf.: 114.

LÆS OGSÅ: Politiets rapport fra AMBU festen

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler