ForsideHobroKlumme: Sidste hjemmekamp i denne efterårssæson

Klumme: Sidste hjemmekamp i denne efterårssæson

- Annonce -

Klumme: Sidste hjemmekamp i denne efterårssæson

Af Lars Justesen Teknisk chef Hobro IK

Så er vi nået til den sidste hjemmekamp i denne efterårssæson i Nordicbet Ligaen sæson 22/23. Vi tager i dag imod HB Køge. Sidst vi mødte HB Køge, var i den første kamp i denne sæson, hvor vi, på udebane, spillede uafgjort 0-0. 

I de seneste fem opgør mod HB Køge har vi vundet en og spillet hele fire kampe uafgjort. Vi har haft besøg af HB Køge to gange på DS Arena i 2022, sidst dagens modstander var på besøg spillede vi 1-1 og gangen før dette vandt vi 1-0, efter et mål sent i overtiden scoret af Oliver Klitten. En kamp, der var med til at starte vores ubesejrede stime i foråret på 12 kampe. Denne stime var den længste i klubbens historie og var dermed ny rekord. 

Senest har vi sat en anden ny rekord. Denne rekord er for antal kampe uden at indkassere et mål i NordicBet Ligaen, hvor vi har spillet hele fem kampe i streg uden at lukke mål ind. Dette svarer til hele 465 minutter som vi har spillet uden Adrian Kappenberger, har måtte tage bolden ud af netmaskerne. En flot milepæl og rekord for hele holdet og trænerstab, der har fået stablet et godt og solidt fundament på benene. Vi skal gøre vores ypperste for at udbygge denne rekord i dagens opgør og med samme engagement og holdindsats som vi har sat for dagen i de seneste kampe, er jeg sikker på at vi kan fortsætte denne stime.

I fans har samtidig været enormt medvirkende til de gode resultater og den trofaste opbakning vi mærker fra partnere, fans og andre med hjerte for Hobro, igennem hele sæsonen betyder ubeskriveligt meget. Der skal derfor lyde en stor tak for opbakningen gennem hele året. På gensyn i 2023 og god kamp.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -
RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler