ForsideHobroFestival med Øl, vin & spiritus hos Meny Hobro

Festival med Øl, vin & spiritus hos Meny Hobro

- Annonce -

Festival med Øl, vin & spiritus hos Meny Hobro

I disse dage og helt frem til og med torsdag den 10. november 2022 er der kæmpe Festival med Øl, vin & spiritus hos Meny Hobro. 

Den store festivalavis rummer et væld af gode tilbud og Vinmand Frede Thisted hos Meny Hobro løfter her sløret for et par rødvine, der vil gøre sig godt til anden Mortensaften eller hvis julemenuen skal have godt selskab.

FRANKRIG:
LA CROIX JOCOS 6.0 

Lille vingård – Kæmpe vin. Chateau Jocos´marker ligger på skråningerne nedenfor det skaldede bjerg, Mont Ventoux. Kæmpe bouquet af modne røde bær og peber og intens lang smag med runde bløde tanniner. Festivalpris 59.95,-

ITALIEN
TURRES AMARONE CLASSICO CANTINA DI NEGRAR

Bouqueten er intens og komplex med præg af mørke bær og tørrede frugter. Smagen har enorm frugtrigdom, styrke og fremtræder med fornem harmoni mellem, blide tanniner og et særdeles velintegreret præg af fadene
Festivalpris 179.95,- (Begrænset antal)

PORTUGAL
TIMBRE DOURO DOC RESERVA

Enorm frugtrigdom af brombær, solbær og sveskeblomme og lagringen på brugte portvinsfade har givet spændende noter af chokolade, tobak og kaffe. Nyd den nu og de næste 5-7 år til vildt, rødt kød, faste oste eller en shepherds pie.
Festivalpris 75,-

Se hele festivalavisen KLIK HER

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler