ForsideHobroNy Hobro-virksomhed vil gøre det af med ildelugtende, bakteriefyldte og klamme skraldespande

Ny Hobro-virksomhed vil gøre det af med ildelugtende, bakteriefyldte og klamme skraldespande

- Annonce -

Ny Hobro-virksomhed vil gøre det af med ildelugtende, bakteriefyldte og klamme skraldespande

Thomas Valentin Larsen i Hobro har iværksat ny virksomhed, Bio Vask, bil og trailer er blevet dekoreret med logo og informationer – og Thomas er nu klar til at komme de mange ildelugtende, bakteriefyldte og klamme skraldespande til undsætning, der står rundt omkring i boligforeninger, på kommunale institutioner og på private adresser.  

– Jeg har arbejdet som skraldemand i mange år og kender til problematikkerne med klamme skraldespande, der er fulde af mider, tiltrækker skadedyr og indeholder masser af bakterier, fortæller Thomas Valentin Larsen til Mariagerfjordposten.dk den dag, hvor vi besøgte ham på virksomhedens hjemmeadresse, for at høre mere om hans nye virksomhed og se den specialdesignede vogn, som han bruger til at løse opgaven med.  

Indehaver af Bio Vask Thomas Valentin Larsen Foto: Mariagerfjordposten.dk

– Efter at vi har givet skraldespanden eller affaldscontainerne en omgang med højtryksrenser udstyret, hvor dyserne sender vandet rundt i alle 360 grader og med 70 grader opvarmet vand, får de et pift frisk duft og står nærmest som en helt ny skraldespand igen, fortæller Thomas og kigger ned i en nyvasket skraldespand – Og vi må give ham ret, den er ganske ren og dufter frisk. 

Miljørigtig vask og ingen brug af sæbe

For Bio Vask er det ifølge indehaveren vigtigt at vaske skraldespanden så miljøvenligt som muligt, derfor bruges der ingen sæbe. Det varme vand og teknologien med højtryk gør det unødvendigt at bruge sæbe. Vandet, som bruges, cirkulerer gennem flere filtre, så det kan genbruges. Vandet, der bruges på anlægget hos Bio Vask, er opsamlet regnvand.  

– Jeg oplever allerede god interesse for den service, som jeg kan tilbyde kunderne med at hjælpe dem med vask og rengøring af deres skraldespande og affaldscontainere. Jeg har kontaktet flere af de nærmeste kommuner og boligforeninger her i Hobro og i Mariagerfjord Kommune, de er meget lydhøre og de første møder er da også aftalt, så forhåbentlig inden længe bliver ordrebogen mere og mere fyldt, slutter Thomas Valentin Larsen og smiler. 

Vil du gerne have en professionel vask af skraldespanden og affaldscontaineren kan du læse mere om Bio Vask på virksomhedens facebook eller sende en mail til Thomas på tvl@biovask.dk for flere konkrete oplysninger. 

Priserne for en vask af en 140L eller 240L affaldsbeholder er 149,- 
Noboordning, minimum 10 stk koster 139.- pr. stk.
Noboordning, minimum 20 stk koster 129,- pr. stk.

Bio Vask kører ud til kunderne fra virksomhedens hjemmeadresse i Hobro Foto: Mariagerfjordposten.dk

LÆS OGSÅ: Savner du dine gamle studenterkammerater og lærere fra Mariagerfjord Gymnasium? 

- Annonce -

1 KOMMENTAR

  1. Genialt! Et firma efter mit hjerte. Ikke fordi jeg har oplevet mider i min container. Men fordi virksomheden tilsyneladende er så gennemført miljøbevidst og innovativ.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER

Tyve nåede det hele på en halv time

- Annonce -

Seneste artikler