ForsideDebatEn lokal kandidat gavner vores område

En lokal kandidat gavner vores område

- Annonce -

En lokal kandidat gavner vores område

Af Laura Holm, Byrådsmedlem for Konservative

Politik handler ofte om de muliges kunst, om at få sine mærkesager igennem og om at nå resultater. Derudover handler det også om energi, flid, ordentlighed og om tillid. En dyd, som mange borgere efterlyser og savner hos flere og flere politikere. Ved kommunalvalget i Mariagerfjord fik vi i Det Konservative Folkeparti et flot valg. Vi fik udvidet det ene mandat, som Jens-Henrik Kirk havde fra forrige valgperiode, til 3. Christian Johnson og jeg, Laura Holm, blev valgt ind i byrådet, og så kunne opgaverne for alvor påbegyndes – senest ved budgetforhandlingerne.

Jens-Henrik Kirk har tidligere gjort et forsøg på at komme i folketinget, hvor han kun manglede få hundrede stemmer, så vi håber virkelig, at det lykkes. Især fordi det er vigtigt, at vi får en lokal-bosiddende politiker til at repræsentere os fra Mariagerfjord. Det handler om at kunne møde sine politikere i øjenhøjde, således man kan tale sammen om de emner, der rører sig. De personlige stemmer er afgørende, og vi håber, at vi kan få valgt nogle gode lokale kræfter ind fra alle de partier, der stiller med en lokal kandidat. Vi kan blot fremhæve Jens-Henrik Kirk som en ihærdig, dygtig, ordentlig og socialkonservativ kandidat, der sætter familiepolitikken højt, og som har et øje for de udsatte i vort samfund. Jens-Henrik Kirk har en solid erhvervserfaring med unge som tidligere efterskoleforstander og som forstander for Blå Kors.

Det er en vigtig stemme på Christiansborg – også i forhold til de områder, der fylder mere og mere nu og i de kommende år. Fx kystsikring og klimaforanstaltningerne er blot nogle af dem, vi ikke kan løse alene lokalpolitisk. Der er brug for pragmatiske løsninger, der er brug for indsigt og mod, og der er brug for ordentlighed. Det er alle elementer, som Jens-Henrik Kirk besidder, og vi bakker ham op.

Rigtig godt valg til alle.

Print Friendly, PDF & Email
- Annonce -

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

RELATEREDE ARTIKLER
- Annonce -

Seneste artikler